Jobb og karriere

Vi tilbyr mange spennende jobb- og utviklingsmuligheter i et mangfoldig og raust miljø. Her kan du lese om alle jobbmulighetene som finnes hos oss.

Fire muntre personer prater under et T-baneskilt. Foto.

Noen av våre fagområder

Ingeniører

Er du er nyutdannet, har erfaring som ingeniør eller sivilingeniør? Se hvilke muligheter vi har for deg.

Fagarbeidere

Les mer om de mange mulighetene hos oss for deg som fagarbeider.

Ledelse og administrasjon

Vi trenger dyktige fageksperter og ledere på flere områder. Se hvilke muligheter vi har innen administrasjon og ledelse her.

Møt noen av folkene våre

Mekaniker Henriette Tørrestad

Møt Henriette, mekaniker og stedfortreder for driftsleder i Sporveien. Hun får jobbe med de klassiske SL95-modeller til de nye SL18-trikkene.

Bilde av mekaniker i Sporveien under en trikk på Grefsen verksted.

Byggeleder Tommy Filtvedt

Møt Tommy Filtvedt, byggeleder i Sporveien. Les om hans varierte arbeidsdag, motivasjonen bak sitt engasjement, og hvorfor han fant sin plass i Sporveien.

Byggeleder foran Sporveisbil.

Trikkefører Navid Beyzavi

Bli kjent med trikkeføreren Navids lidenskap for sitt arbeid, der han gir Oslos reisende en trygg og hyggelig tur, samtidig som han nyter en enestående utsikt fra førerrommet.

Bilde av trikkefører foran SL 95 trikk på Holtet

Prosjektleder Ingeborg Krigsvoll

Møt Ingeborg Krigsvoll, prosjektleder i Sporveien. Hun deler sin lidenskap for å utvikle infrastruktur, og hvordan hun og hennes kolleger jobber med store, spennende prosjekter.

Bilde av prosjekteder i Sporveien foran inngangen til Tøyen T-banestasjon.

Dette får du hos oss

Våre ansatte jobber etter gjeldende tariffavtale og har konkurransedyktige, ryddige og gode arbeidsvilkår. Utover dette har vi flere ansattgoder og fordeler du kan benytte deg av.