Hvorfor jobbe i Sporveien?

Gå på jobb hver dag og vit at du bidrar til miljøet og byutviklingen. Vi tilbyr spennende og varierte oppgaver innen en rekke fagfelt, og er kjent for vårt gode arbeidsmiljø.

To menn i arbeidstøy snakker sammen på T-baneverksted. Foto.

Har du lyst på en jobb med stor betydning for mennesker og miljø? Da kan kan en karriere i Sporveien være noe for deg. Foto: Sporveien AS

En jobb med mening 

En stilling i Sporveien er ikke bare en jobb, det er en mulighet til å gjøre en forskjell. Vi jobber aktivt for bærekraft og er en kritisk aktør i samfunnet. Hver dag bidrar du til byutvikling og skaper positiv endring for byen vår. Det du gjør her, betyr noe.  

Bli en del av Sporveisfamilien

Ta en titt på våre ledige stillinger og se hva som passer for akkurat deg.

Stolte fagmiljøer og gode kolleger 

I Sporveien har vi stolte fagmiljøer og gode kollegaer. Det er noen av grunnene til at folk som jobber hos oss gleder seg til å dra på jobben. Hos oss blir du del av et team som brenner for sitt fagområde. Du vil også få muligheten til å dyrke dine interesser gjennom våre lag og foreninger. Våre kollegaer utgjør en forskjell i folks hverdag og som ansatt i Sporveien er dette noe du vil kjenne på hver eneste dag. 

Jobb med ny teknologi  

Vi satser på ny teknologi og har en rekke spennende prosjekter hvor du både kan bidra med din kompetanse og lære nye ting. Vi implementerer nå et heldigitalt og automatisert signalsystem for T-banen. Innen kort tid kjører også 87 av verdens mest avanserte trikker, proppfulle av teknologi, rundt i Oslos gater. I tillegg jobber vi med en rekke prosjekter hvor våre ansatte får ta i bruk nye metoder og verktøy for å jobbe smartere, raskere og bedre.  

Karrieremuligheter og utvikling for deg som ansatt 

Vi tror på dine evner og gir deg sjansen til å vokse faglig. Hvis du ønsker det, vil du finne rikelig med muligheter for karriereutvikling. I tillegg er Sporveien på en endringsreise, noe som betyr at du har mulighet til å være med på å påvirke våre retningsvalg.  Vi tilbyr en rekke interne utviklingsmuligheter og du kan søke støtte til både videreutdanning og eksterne kurs.   

En trygg jobb med balanse mellom jobb og fritid  

I Sporveien har du en trygg jobb med ordnede arbeidsforhold. Vi er stolte av det gode samarbeidet mellom bedriften og de tillitsvalgte og vi er opptatt av at våre medarbeidere skal ha en god balanse mellom jobb og fritid. Som ansatt hos oss har du dessuten gratis månedskort hos Ruter (T-bane, trikk, buss og båt) inntil sone 2.  

Hva tilbyr vi våre ansatte 

Våre ansatte jobber etter gjeldende tariffavtale og har konkurransedyktige, ryddige og gode arbeidsvilkår. Utover dette har vi flere ansattgoder og fordeler du kan benytte deg av