Vil du jobbe med IT og fremtidens teknologi?

Vi går gjennom en revolusjonerende digitaliseringsreise som endrer måten kollektivtrafikk fungerer på. Her er noen gode grunner til hvorfor det er så moro å være en del av vårt IT-team.

Mann med Sporveien-logo på genseren jobber foran 5 PC-skjermer. Foto.

Vi verdsetter mangfold i ferdigheter og erfaringer, og oppmuntrer til kontinuerlig læring. Foto: Sporveien AS

Dette kan du jobbe med 

Sporveien er i front når det gjelder å implementere ny teknologi innen transport. Vi er stolte av å være den første i verden til å drifte T-banen over det kommersielle mobilnettet. Vi implementerer nytt moderne digitalt system for styring av T-banen, og vi erstatter 40 år gamle trikker med toppmoderne digitale trikker. Dette gir deg muligheten til å jobbe med cutting-edge teknologi og være en del av innovasjonen som endrer spillereglene i bransjen. 

Vi moderniserer både infrastrukturen og det rullende materiellet. De nye trikkene som vi har kjøpt inn er supermoderne, og du vil være en del av prosessen med å innføre den nyeste teknologien i kollektivtrafikken. Dette gir deg sjansen til å jobbe med spennende prosjekter og utfordringer. 

Hvem er du? 

Uansett hvor du er i din teknologikarriere, kan du finne et hjem i Sporveien. Vi verdsetter mangfold i ferdigheter og erfaringer, og vi oppmuntrer til kontinuerlig læring og samarbeid som gir deg en mulighet til å utvikle din karriere og vokse med oss. 

Vår ambisjon er å være den beste nordiske løsningen for effektiv og miljøvennlig kollektivtrafikk. Du vil kunne være en del av dette store bildet og gjøre en reell forskjell i et selskap som gjør tidenes digitaliseringsløft. Vi jobber med digital transformasjon, skytjenester, big data, cloud computing, cybersikkerhet, automatisering, sensorteknologi, AI, maskinlæring, robotisering, og smidig utvikling for å skape helhetlige og bærekraftige transportløsninger.  

Hos oss får du

Hos oss får du tilgang til moderne teknologiske verktøy og plattformer som gir deg muligheten til å skape innovative løsninger. Vi tilbyr også kontinuerlig opplæring og støtter din personlige og faglige utvikling.

Bli en del av Sporveisfamilien

Ta en titt på våre ledige stillinger og se hva som passer for akkurat deg.