Jobb som fagarbeider i Sporveien

Bli en del av Sporveien, hvor vi ser viktigheten av faget ditt og gir deg muligheten til å forme fremtiden innen kollektivtransport.

To menn gjør vedlikehold på  en t-banedør i en verkstedhall. Foto.

To av våre dyktige fagarbeidere på jobb. Kan du faget, har vi trolig en jobb som kan passe for deg. Foto: Sporveien AS

Dette kan du jobbe med 

I Sporveien finnes et bredt spekter av spennende muligheter for fagarbeidere. Du vil jobbe med å holde våre trikker og T-banevogner i topp stand, og sikre en trygg og pålitelig reiseopplevelse for passasjerene. Samtidig spiller du en nøkkelrolle i å opprettholde sikkerheten og effektiviteten til våre skinner og signalanlegg. Du vil være med på å bygge og drifte den kritiske infrastrukturen som vi trenger for å kunne kjøre trikk og T-bane i Oslo. Vi trenger spesielt deg som har lyst til å jobbe med ny teknologi for å jobbe smartere og modernisere måten vi jobber på.  

Bli en del av Sporveisfamilien

Ta en titt på våre ledige stillinger og se hva som passer for akkurat deg.

Hvem er du? 

Vi trenger dedikerte kollegaer som er elektrikere, energimontører, sveisere, mekanikere, banemontører, signalmontører, industrimekanikere og mer. Hvert år tar vi også inn lærlinger som ønsker å jobbe med fremtidens kollektivtransport. Vi har behov for deg som er pliktoppfyllende, pålitelig og som vil være en god kollega og lagspiller. Hos oss har du muligheten til å jobbe turnus og utføre viktig arbeid i et aktivt og variert arbeidsmiljø.  

Hos oss får du

Hos oss får du en jobb med mening. Du er en viktig del av byutviklingen av Oslo og ditt arbeid gjør en forskjell hver dag for reisende i Oslo.