Jobb som ingeniør i Sporveien

Har du et stort hjerte for Oslo og ønsker en jobb hvor du sørger for at byen går rundt? Enten du er nyutdannet, har erfaring som ingeniør eller sivilingeniør har vi muligheter for deg.

Byggeleder foran Sporveisbil.

Som ingeniør i Sporveien kan du bryne deg på en rekke forskjellige utfordringer hos oss i Sporveien. Foto: Sporveien AS

Dette kan du jobbe med

I Sporveien jobber vi hver dag med å frakte Oslos innbyggere dit de vil – raskt, trygt og punktlig. Dette omfatter mer enn å kjøre trikk og T-bane. I kulissene er det en stor bredde av spennende og samfunnsnyttige jobber som bidrar til å holde trafikken i bevegelse. For at reisen skal gå sømløst må alt rundt trikken og T-banen fungere feilfritt: skinner, signalsystem, stasjoner og strømforsyning – alt er en del av det samlede puslespillet. I Sporveien jobber interiører blant annet med drift og vedlikehold, i utbyggingsprosjekter og teknikk.   

Hvem er du? 

Vi ønsker å forme fremtidens kollektivtrafikk i Oslo, og din deltakelse kan være nøkkelen til vår suksess. Vi ser etter dedikerte og kompetente personer som deler vårt ønske for å bevare og forbedre byens transportsystemer. Vi ser blant annet etter ingeniører som kan jobbe med prosjektledelse, vedlikehold, utbygging, kvalitet, HMS og RAMS. Under ser du eksempler på noen av prosjektene du kan jobbe med i Sporveien.

Hos oss får du

I Sporveien får du sjansen til å spille en viktig rolle i utviklingen og vedlikeholdet av kollektivtrafikken i Oslo. Enten du er interessert i teknologi, HMS, byggeledelse eller prosjektledelse, har vi en plass for deg. Når du blir en del av Sporveien, får du tilgang til en rekke fordeler og muligheter:

Bli en del av Sporveisfamilien

Ta en titt på våre ledige stillinger og se hva som passer for akkurat deg.