Karrieremuligheter i Sporveien

I Sporveien er det mange muligheter for deg som vil utvikle deg faglig og bygge karriere. Enten du har lyst til å få spisskompetanse innen ditt fagfelt, eller utvikle deg i andre retninger.

Trainee kull 2022

Vi har et stort internt jobbmarked og mange muligheter for videreutvikling. Foto: Sporveien AS

Interne karrieremuligheter 

Sporveien er en stor organisasjon, og hvis du har ambisjoner har vi mange muligheter å tilby. Hos oss får du mulighet til å utvikle deg faglig, og prøve deg ut i stadig mer krevende roller. Dersom du ønsker å søke nye utfordringer og vil prøve deg ut i nye roller i andre deler av organisasjonen, har vi et stort internt arbeidsmarked. I løpet av et år gjennomfører vi over 200 internansettelser. Det betyr at mange av våre ansatte får mulighet til personlig og faglig utvikling gjennom nye roller på tvers av organisasjonen.  

Bli en del av Sporveisfamilien

Ta en titt på våre ledige stillinger og se hva som passer for akkurat deg.

Kurs og kompetanseheving 

Vi tror først og fremst på læring gjennom jobben, at våre medarbeidere lærer best ved å bli tildelt faglige utfordringer og gradvis få økt ansvar. Vi er en kompetansevirksomhet som verdsetter kontinuerlig opplæring og faglig utvikling. Derfor tilbyr vi en rekke interne kurs for våre ansatte, i tillegg til at vi legger til rette for deltagelse på eksterne kurs og arrangementer for å hente inspirasjon, kunnskap og bygge nettverk.  

Videreutdanning 

Videreutdanning er en viktig del av karriereutviklingen for mange av våre ansatte. Gjennom Opplærings og utviklingsfondet kan ansatte søke om støtte til videreutdanning som kan hjelpe dem med å nå sine karrieremål. Vi legger til rette for at du kan kombinere jobb og studier så langt det lar seg gjøre. Utover dette støtter vi også de som ønsker å ta spesialiserte kurs eller høyere utdanning som er relevant for deres arbeidsrolle. 

Hva tilbyr vi våre ansatte 

Våre ansatte jobber etter gjeldende tariffavtale og har konkurransedyktige, ryddige og gode arbeidsvilkår. Utover dette har vi flere ansattgoder og fordeler du kan benytte deg av