Møt våre ansatte

Her kan du bli bedre kjent med våre ansatte og lese hvorfor de trives i Sporveien.

Møt våre ansatte

T-banefører Ann Iren Berge

Møt T-banefører Ann Iren Berge som tar deg med på en reise gjennom hennes hverdag bak spakene i førersetet på T-banen. Hun deler sitt perspektiv på yrket, det gode arbeidsmiljøet, og hvorfor hun er så fornøyd med sitt karrierevalg.

Bilde av T-banefører på Tøyen stasjon foran et T-banetog.

Prosjektleder Ingeborg Krigsvoll

Møt Ingeborg Krigsvoll, prosjektleder i Sporveien. Hun deler sin lidenskap for å utvikle infrastruktur, og hvordan hun og hennes kolleger jobber med store, spennende prosjekter.

Bilde av prosjekteder i Sporveien foran inngangen til Tøyen T-banestasjon.

Byggeleder Tommy Filtvedt

Møt Tommy Filtvedt, byggeleder i Sporveien. Les om hans varierte arbeidsdag, motivasjonen bak sitt engasjement, og hvorfor han fant sin plass i Sporveien.

Byggeleder foran Sporveisbil.

Kompetanseutvikler Joshua Anderson

Møt Joshua, les mer om hans reise som startet sin karriere hos oss som fagarbeider, men som nå jobber som kompetanseutvikler i Sporveien.

Bilde av ansatt i Sporveien foran en SL79 trikk.

Mekaniker Henriette Tørrestad

Møt Henriette, mekaniker og stedfortreder for driftsleder i Sporveien. Hun får jobbe med de klassiske SL95-modeller til de nye SL18-trikkene.

Bilde av mekaniker i Sporveien under en trikk på Grefsen verksted.

Produktansvarlig Geirr Sethre

Møt Geirr Sethre, produktansvarlig i Sporveiens IT-hus. Les mer om hva han er ansvarlig for, og hvorfor han gleder seg til å dra på jobb hver dag.

Geirr Sethre - produktansvarlig på konsern IT

Trikkefører Navid Beyzavi

Bli kjent med trikkeføreren Navids lidenskap for sitt arbeid, der han gir Oslos reisende en trygg og hyggelig tur, samtidig som han nyter en enestående utsikt fra førerrommet.

Bilde av trikkefører foran SL 95 trikk på Holtet

Dataanalytiker Dharun Arulthas

Les om dataanalytiker Dharun Arulthas' reise fra trainee til prosjektleder og oppdag hvordan Sporveien gir deg muligheten til å utvikle deg og ta på deg varierte oppgaver.

Bilde av ansatt i Sporveien - Dharun Arulthas.

T-banefører Ken André Berthelsen

Møt Ken André Berthelsen, T-banefører i Sporveien, som forteller om hverdagen i sitt unike "kontor". Lær om hva han synes er mest givende med jobben og hva som har overrasket han mest i jobben som fører.

Bilde av T-banefører foran inngangen til Tøyen T-banestasjon.