Studenter og nyutdannede

I Sporveien har vi mange ulike karrieremuligheter - enten du ønsker en deltidsjobb ved siden av studiet, ser etter læreplass eller er nyutdannet.

Trainee kull 2022

Er du student eller nyutdannet? Vi har flere jobbmuligheter for deg.

Bli med på Sporveiens reise – mer enn bare en jobb 

Ønsker du å være en del av noe større, noe som har en positiv innvirkning på samfunnet og miljøet? Hos Sporveien handler det om mer enn bare en jobb; det handler om en meningsfull reise. Vi bærer et samfunnsoppdrag som betyr å frakte flest mulig fornøyde passasjerer dit de vil – raskt, trygt og til minst mulig kostnad for samfunnet og miljøet. Dette er ikke bare en karriere, det er en forpliktelse til å gjøre en forskjell. Vi håper at våre unge talenter ikke bare utvikler seg selv, men at de utfordrer oss slik at vi utvikler oss som organisasjon.  

Deltidsstillinger og sommerjobb  

Ønsker du å kombinere studiene med en deltidsstilling eller sommerjobb? I Sporveien har vi mange studenter som jobber som trikkefører eller T-banefører i helgene. Som ansatt i Sporveien vil du få en variert og spennende arbeidshverdag og muligheten til å jobbe i et miljø med høy kompetanse og fokus på HMS. Vi har også flere studenter som jobber deltid i administrative stillinger. Vi tilbyr også sommerjobber til studenter.  

Lærling 

Vi trenger lærlinger som er engasjerte, lærevillige og interesserte i faget sitt. I tillegg til de formelle kravene vektlegger vi at du har lite udokumentert fravær og gode karakterer. Til flere av stillingene kreves også at man gjennomfører og består vår helsekontroll.  

Trainee 

I Sporveien står vi overfor store og spennende utfordringer knyttet til utvikling av fremtidens kollektivtrafikk. Derfor er vi kontinuerlig på jakt etter skarpe hoder som kan bidra til å løse vårt samfunnsoppdrag på best mulig måte. Gjennom vårt to-årige traineeprogram får du som nyutdannet mulighet til å bruke din kunnskap i spennende og sammensatte prosjekter, samtidig som du lærer mye om ulike fagdisipliner i et svært dynamisk miljø.  

Slik søker du:  

Alle våre stillinger blir utlyst gjennom vår karriereportal. Følg med på denne siden for å finne ut hvilke stillinger som er tilgjengelig og relevante søknadsfrister.  

Bli en del av Sporveisfamilien

Ta en titt på våre ledige stillinger og se hva som passer for akkurat deg.